Solarium

Επισκέψεις

Solarium

Πακέτα

Solarium

Στο Solarium Halandri & Beauty, θα βρεις έναν όμορφο χώρο, με υπερσύγχρονα μηχανήματα σολάριουμ και ολοκληρωμένες σειρές καλλυντικών μαυρίσματος. Θα αποκτήσεις το μαύρισμα που ονειρεύεσαι, χωρίς τον κίνδυνο εγκαύματος. Ούτε θα χρειαστεί να ιδρώσεις κάτω από τον ήλιο κάνοντας ηλιοθεραπεία.

ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟΥΣ!

Όλοι γνωρίζουμε εκείνο το θετικό συναίσθημα της ευεξίας και της αισιοδοξίας, που φέρνουμε μαζί μας από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Είμαστε πιο χαλαροί, δείχνουμε περισσότερο όμορφοι και υγιείς με αθλητική εμφάνιση, καθώς εκπέμπουμε γοητεία από την ευεργετική επιρροή του ηλίου πάνω στο δέρμα μας.

Μπορούμε άραγε, να διατηρήσουμε αυτή την θαυμάσια εσωτερική και εξωτερική επίδραση, χωρίς να μας την αφαιρέσει ο χειμώνας;

Η απάντηση είναι: ΝΑΙ!

Ο τρόπος είναι: SOLARIUM

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Συνοπτικά τα πλεονεκτήματα του Solarium είναι:

 • Συναισθηματική και σωματική ευεξία
 • Όμορφη και αθλητική εμφάνιση
 • Περιποιημένο δέρμα
 • Κάλυψη περιττών κιλών
 • Ενίσχυση της βιταμίνης D & D3 οι οποίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές χάρη στις ευεργετικές δράσεις τους στα οστά, στην καλή λειτουργία της καρδιάς, στο αίμα και εν γένει στα ανθρώπινα κύτταρα και οργανισμό
 • Προκαλεί μείωση Μυαλγιών και Ρευματικών προβλημάτων
 • Έχει θετικές επιπτώσεις στην θεραπεία κατά της Οστεοπόρωσης
 • Έχει θετική επίδραση στον Μεταβολισμό, την Αρτηριακή Πίεση και το επίπεδο της Χοληστερόλης.
 • Φυσικό και διαρκές μαύρισμα, χωρίς συχνό μακιγιάζ
 • Προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου UVA & UVB
 • Καταπολέμηση του άγχους, βελτίωση της ψυχικής και νοητικής υγείας (εφόσον βοηθά στην έκκριση σεροτονίνης και ενδορφινών).
 • Αυτοπεποίθηση, θετική ενέργεια και αισιοδοξία όλο τον χρόνο
 • Θεραπεία δερματικών παθήσεων (ψωρίαση, λεύκη)

* Οι δερματολόγοι συστήνουν Solarium συχνά για ασθένειες όπως λεύκη και ψωρίαση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Περιποιημένο δέρμα

 • Ανώδυνη Εφαρμογή

 • Χωρίς Παρενέργειες

 • Φυσικό και διαρκές μαύρισμα

Οι επιστήμονες θεωρούν πως οι ακτίνες του ηλίου διεγείρουν κατά πολύ την παραγωγή βιταμίνης D στον οργανισμό, η οποία με τη σειρά της διεγείρει την παραγωγή τεστοστερόνης.

Η ακτινοβολία U.V, λέγεται ότι αυξάνει κατά 120% τα επίπεδα της συγκεκριμένης ορμόνης, η οποία παίζει ρόλο-κλειδί στη σεξουαλική επιθυμία των αντρών.

Με το Solarium είμαστε ανεξάρτητοι από τις καιρικές συνθήκες! Κάθε στιγμή του ελεύθερου χρόνου μου είναι ώρα για μαύρισμα. Μπορούμε άνετα να κλείσουμε ραντεβού για μαύρισμα κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Στο μεσημεριανό διάλειμμα, μετά το τέλος της δουλειάς ακόμα και το Σαββατο. Άψογο μαύρισμα, όπως και όταν εσείς θέλετε!

Μαύρισμα και υγεία:

Κάθε καλοκαίρι βομβαρδιζόμαστε από δελτία ηλιοθεραπείας τα οποία μας προτρέπουν να έχουμε όσο το δυνατόν μικρότερη έκθεση στις ηλιακές ακτίνες και παράλληλα να χρησιμοποιούμε αντηλιακά με υψηλούς δείκτες προστασίας.

Σε συνδυασμό κυρίως με τη ραγδαία ελάττωση του ατμοσφαιρικού όζοντος των τελευταίων χρόνων, η παρατεταμένη αυτή έκθεση στον ήλιο είναι βεβαιωμένο ότι εγκυμονεί κινδύνους και μάλιστα σοβαρούς.

Ο ήλιος εκπέμπει ένα μεγάλο φάσμα ορατών και αόρατων ακτινών, τις UVA, τις UVB και τις UVC. Οι UVA προκαλούν το μαύρισμα και ότι έπεται αυτού (γήρανση του δέρματος) ενώ είναι σε θέση να έχουν άλλοτε ευεργετικές και άλλοτε βλαπτικές επιδράσεις, οι οποίες οφείλονται στη χρονική διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο. Οι UVB απορροφώνται από τα κοινά τζάμια, είναι υπεύθυνες για τη σύνθεση της βιταμίνης D.

Τέλος οι UVC, δεν φτάνουν στην επιφάνεια της γης, αφού η ατμόσφαιρα απορροφά το 99% αυτών και δεν φτάνουν σε μας. Οι κίνδυνοι από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο είναι πολλοί, όπως σοβαρά ή λιγότερο σοβαρά εγκαύματα, ηλίαση και θερμοπληξία, πρόωρη γήρανση του δέρματος, παρακαρκινικές δερματοπάθειες καρκίνο του δέρματος και φωτοδερματίτιδες (παρατηρούνται σε υπό φαρμακευτική παρακολούθηση άτομα που εκτίθενται στον ήλιο). Επίσης τα άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα ή με εκτεταμένη λεύκη πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά. Βέβαια εκτός από τους γνωστούς πλέον τεχνητούς τρόπους προστασίας, υπάρχουν και οι φυσικοί, όπως αυτός της μελανίνης.

Η φυσική ασπίδα αυτή, παράγεται από τα μελανοκύτταρα και εναποτίθεται στο δέρμα απορροφώντας τις ακτίνες UVB. Η επιδερμίδα των μελαχρινών παράγει μεγάλες ποσότητες μελανίνης γι’ αυτό και μαυρίζουν πιο σύντομα σε αντίθεση με τους ξανθούς οι οποίοι συνήθως καίγονται ή αργούν αρκετά να αποκτήσουν το πολυπόθητο μαύρισμα.