ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

IPL Nanolight

IPL Nanolight | Θεραπείες

H Θεραπείες με IPL (φωτοανάπλαση) είναι μια από τις πλέον διαδεδομένες θεραπείες των laser που εκπέμπει φως ευρέος φάσματος και ανανεώνει την επιδερμίδα

Aqua Glo

Aqua Glo

Καθαρισμός Προσώπου - Aqua Glo!!! Ο μοναδικός συνδυασμός μηχανικής με καλλυντική απολέπιση και παράλληλη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος.

Solarium

Solarium

Στο Solarium Halandri & Beauty, θα βρεις έναν όμορφο χώρο, με υπερσύγχρονα μηχανήματα σολάριουμ και ολοκληρωμένες σειρές καλλυντικών μαυρίσματος.

IPL Nanolight

IPL Μόνιμη Αποτρίχωση

H αποτρίχωση με IPL είναι μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης, όπου έχουμε πλήρη καταστροφή της τρίχας στο πρόσωπο και στο σώμα.

Πρεσσοθεραπεία

Πρεσσοθεραπεία

Η αποκατάσταση όπως δεν την είχατε φανταστεί. Άμεση απομάκρυνση του γαλακτικού οξέος, εξάλειψη των μεταβολιτών και των λεμφικών υγρών.

Wax

Wax

Στο Solarium Halandri & Beauty προσφέρουμε αποτρίχωση προσώπου και σώματος με τις μεθόδους που εγγυώνται απαλό δέρμα χωρίς ερεθισμούς για εβδομάδες.

Massage

Massage

Το Solarium Halandri & Beauty σας προσφέρει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ευεξίας και αναζωογόνησης μέσω του χαλαρωτικού μασάζ.

Το Προσωπικό μας

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σας περιμένει να απολαύσετε υπηρεσίες περιποίησης... Είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί για να σας παρέχει υπηρεσίες καλλωπισμού για μια ξεχωριστή εμπειρία ομορφιάς!

7982

ΠΕΛΑΤΕΣ

34

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

17

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

1200

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ