IPL Nanolight

Θεραπείες

IPL Nanolight Θεραπείες

Φωτoανάπλαση με IPL

Το IPL ή έντονο παλμικό φως είναι μια τεχνολογία που εκπέμπει φως ευρέος φάσματος μέσω μιας κεφαλής. Είναι ατραυματικό και αρκετά ασφαλές για κάθε τύπο και φωτότυπο δέρματος (ακόμα και για τη σκούρα επιδερμίδα).Τα πρώτα μηχανήματα φωτόλυσης (IPL) εμφανίστηκαν στις θεραπείες αισθητικής ιατρικής τη δεκαετία του 1990.

Θέλετε γρήγορη ανανέωση του δέρματος χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας;

Η θεραπεία της φωτόλυσης που γίνεται με το IPL ή έντονο παλμικό φως (intensepulselight) προσφέρει φωτοανάπλαση ανώδυνα.

Προκαλεί την αύξηση του κολλαγόνου στο δέρμα και δείχνει το πρόσωπο πιο νεανικό, ενώ η συσκευή IPL είναι ιδανική για αγγειακές (αιμαγγειώματα, ευρυαγγείες) και μελαγχρωματικές βλάβες (πανάδες, φακίδες, καφέ κηλίδες).

Ευρυαγγείες

Αν και πολλοί θεωρούν τις ευρυαγγείες (τα «σπασμένα αγγεία») μόνο αισθητικό πρόβλημα, η αλήθεια είναι ότι αυτές οι αραχνοειδείς μπλε ή κόκκινες φλέβες στα πόδια συνοδεύονται από συμπτώματα όπως πρήξιμο, αίσθημα βάρους και καύσου, νυχτερινές κράμπες, μουδιάσματα και πόνο. Oι ευρυαγγείες είναι ένα κατεξοχήν γυναικείο πρόβλημα, το οποίο μάλιστα παρουσιάζεται συχνότερα μετά τα 40, όπου υπολογίζεται ότι 7 στις 10 γυναίκες ταλαιπωρούνται από την ύπαρξή τους. Για την αντιμετώπισή τους εφαρμόζονται δύο μέθοδοι: η σκληροθεραπεία και η μέθοδος IPL. Και οι δύο μέθοδοι «σβήνουν» τις ευρυαγγείες και συμβάλλουν στην υποχώρηση των συμπτωμάτων που τις συνοδεύουν. Ωστόσο, οι περιπτώσεις στις οποίες εφαρμόζεται η κάθε μέθοδος είναι διαφορετικές.

Ακμή – Φωτοανάπλαση

Η ακμή είναι μία χρόνια φλεγμονή του τριχοσμηγματογόνου αδένα. Είναι σχετική με τις ορμονικές μεταβολές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Εμφανίζεται κατά την ηλικία των 12-14 ετών και προσβάλλει και τα δύο φύλα εξίσου. Τα κορίτσια εμφανίζουν ακμή νωρίτερα ενώ στα αγόρια τα προβλήματα είναι εντονότερα.

Η ακμή προσβάλλει περιοχές του δέρματος όπου υπάρχουν περισσότεροι σμηγματογόνοι αδένες, όπως είναι το πρόσωπο και το άνω μέρος του σώματος (στέρνο και πλάτη).

Οι τρίχες, το σμήγμα και τα κερατινοκύτταρα, συσσωρεύονται στον εκφορητικό πόρο του τριχοθύλακα, τον φράζουν, και εμποδίζουν τη ροή του σμήγματος να φθάσει στην επιφάνεια του δέρματος, με αποτέλεσμα την αρχή δημιουργίας φαγεσώρων.

Μέλασμα ή Πανάδες

Το µέλασµα είναι οι κοινώς λεγόµενες πανάδες. Οι πανάδες εµφανίζονται σαν µπαλώµατα του δέρµατος, ανοιχτότερου ή σκουρότερου καφέ χρώµατος. Το µέγεθός τους µπορεί να κυµαίνεται από µικρή σκούρα κηλίδα, µέχρι µια µεγάλη δυσχρωµία που καλύπτει σχεδόν όλο το πρόσωπο.

Τα όρια των βλαβών µπορεί να είναι συγκεκριµµένα ή ασαφή. Οι πανάδες εµφανίζονται συχνότερα στο µέτωπο, στα µάγουλα, στη µύτη, στο σαγόνι και πολύ συχνά στο άνω χείλος. Μια ιδιαίτερη µορφή µελάσµατος είναι η λεγόµενη ποικιλοδερµία του

  • Μόνιμο Αποτέλεσμα

  • Ανώδυνη Εφαρμογή

  • Χωρίς Παρενέργειες

  • Εφαρμογή και σε Μαυρισμένη Επιδερμίδα

ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η φωτοανάπλαση είναι μια από τις πλέον διαδεδομένες θεραπείες των laser. Ανανεώνει την επιδερμίδα μέσω της δύναμης της Φωτοανάπλασης, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και δημιουργεί λεία και απαλή επιδερμίδα. Για την αφαίρεση των γεροντικών κηλίδων (μελαχρωματικές βλάβες) και των λεπτών ευρυαγγείων, βοηθά να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω δίνοντας ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Mπλε κρύσταλλοι σαπφείρου και έντονων μικροπαλμών που διαθέτει το σύστημα IPL της Photorejuvenation.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Πρόσωπο – λαιμό – ντεκολτέ και σε όποιο σημείο του σώματος υπάρχουν δυσχρωμίες.

ΑΙΣΘΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Λεία και απαλή επιδερμίδα με φυσική λάμψη.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Η διάρκεια κάθε συνεδρίας και η προτεινόμενη συχνότητα εξαρτάται από την έκταση των δυσχρωμιών.

 

Προετοιμασία για καλλυντική δράση Φωτοανάπλαση προσώπου (ρυτίδες-κηλίδες-περίγραμμα προσώπου-λάμψη) με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή

Καταχωρούμε όλα τα προσωπικά στοιχεία που χρειάζονται για την εφαρμογή του μηχανήματος (δερματότυπο, ένταση παλμού, διάρκεια παλμού, μήκος κύματος)

Δράση
Συνδέουμε με μια κεφαλή η οποία εκπέμπει δέσμη φωτός σε μορφή εντόνου παλμικού φωτός (IPL NanoLight Pro) που διεισδύει στην δεύτερη στοιβάδα του δέρματος που βρίσκονται οι ινοβλάστες, τους οποίους διεγείρει με αποτέλεσμα να αυξηθεί η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Για την θεραπεία κηλίδων και δυσχρωμιών μπλοκάρονται τα κύτταρα που παράγουν μελανίνη. Έτσι ‘’εξαφανίζονται’’ οι επιφανειακές κηλίδες που έχουν δημιουργηθεί από την διαταραχή του μεταβολισμού της μελανίνης .

Δέσμη φωτός (IPL NanoLight Pro)
2η στοιβάδα (ινοβλάστες)
Διέγερση κολλαγόνου και ελαστίνης.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

  • καλύτερη ελαστικότητα δέρματος
  • εξαφάνιση μικρών ρυτίδων
  • λείανση μεγάλων ρυτίδων
  • περισσότερη λάμψη στο πρόσωπο
  • θεραπεία κηλίδων και δυσχρωμιών
 

ΕΝΤΕΛΩΣ ακίνδυνο για τον οργανισμό