Μεσοθεραπείες

Τιμές

Αναίμακτη (μη ενέσιμη) μεσοθεραπεία

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία θεωρείται πλέον μία από τις πιο περιζήτητες θεραπείες στην Μη επεμβατική αισθητική.
Στόχος είναι να δώσουμε άμεσα πίσω στο δέρμα τα ισχυρά του συστατικά (π.χ. κολλαγόνο, ιαλουρονικό) για να έχουμε βαθιά ενυδάτωση ,σύσφιξη -ανόρθωση του δέρματος καθώς δίνουμε έμφαση στην λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων . Πρόκειται για μια ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής και άκρως αποτελεσματική τεχνική, χωρίς βελόνες και πόνο. Συνεπώς δεν προκαλεί ερεθισμό στην επιδερμίδα. Αυτό μπορεί να συμβεί , Καθώς χρησιμοποιούμε ισχυρά κοκτέιλ, Τα οποία εισχωρούν και διαπερνούν Το δέρμα με την χρήση ειδικών κεφαλών που χρησιμοποιούνται για την αποτελεσματικότητα της μεσοθεραπείας.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ:

 • ΒΙΟΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ της επιδερμίδας. Επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση που αποσκοπεί σε ένα υγιές και λαμπερά ενυδατωμένο δέρμα που το έχουμε απελευθερώσει από τις ελεύθερες ρίζες (οι οποίες βρίσκονται στα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε διαρκώς),τον ιδρώτα, τους ρύπους και αφήνουμε το δέρμα να αναπνεύσει. Αποτρέποντας σημαντικά την κατάσταση της αφυδάτωσης στην επιδερμίδα . Αποτελεί θεραπεία ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα π.χ. με τάση ακμής , τάση εμφάνισης δυσχρωμιών, ευρυαγγειες. Αυτή τεχνική Προσδίδει ομοιόμορφη χρώση στην επιδερμίδα. Προσφέροντας με το διοδικο φως επίσης ειδικά «filler» που προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία αποτρέποντας και επανορθώνοντας τα σημάδια της Φωτογήρανσης , πρόσωπο και σώμα. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.
 • ΣΥΣΦΙΞΗ & ΑΝΟΡΘΩΣΗ του δέρματος. Είναι μια εξαιρετικά πλήρης φόρμουλα ανάκτησης για όλους τους τύπους δέρματος Με την μέθοδο της κρυοθεραπείας. Ανακαλεί τα σημάδια της γήρανσης, Προστατεύει μακροχρόνια και μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα οποιασδήποτε άλλης αισθητικής επέμβασης με τριπλή διορθωτική δράση. Κάνοντας , το δέρμα νεανικό , σφικτό και λαμπερό. Ενδείξεις της θεραπείας αποτελούν τα δέρματα με χαλάρωση σε πρόσωπο και σώμα τα οποία το πρωτόκολλο αποκαθιστά στα σημεία αυτά την χαμένη ανθεκτικότητα και ελαστικότητα που επέτρεψαν την χαλάρωση να συμβεί .Οι καλύτεροι υποψήφιοι είναι γυναίκες και άνδρες όταν το πρόσωπο και ο λαιμός αρχίζουν να χαλαρώνουν, το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του και οι ρυτίδες αρχίζουν να βαθαίνουν. Η καλύτερη ηλικία είναι 35-65 ετών
 • ΛΕΙΑΝΣΗ / Lifting Eyes (μόνο περιοχή ματιών). Μέθοδος αναίμακτου LIFTING με την χρήση γαλβανικού ρεύματος διεισδύοντας τα ενεργά ενισχυμένα Αντιρυτιδικά συστατικά για να γεμίσουμε τα μικρά κενά που έχει δημιουργήσει η χρονογήρανση και οι ρυτίδες έκφρασης . Καταπολεμά τις σακούλες, το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους, επαναφέροντας τη νεανικότητα στην έκφρασή σας. Ανορθώνοντας το περίγραμμα των ματιών και ζωντανεύοντας το βλέμμα. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

 

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

 

Συνήθως απαιτούνται 5 – 6 συνεδρίες ανάλογα με την ποιότητα της επιδερμίδας (ταλαιπωρημένη, με ρυτίδες κτλ.). Τα πρώτα αποτελέσματα γίνονται εμφανή μετά από μία περίπου εβδομάδα και φτάνουν στο μέγιστο σε 6 – 8 εβδομάδες. Συνεδρίες μπορούν να πραγματοποιούνται  ανά 10 έως 15 μέρες καθώς χρησιμοποιούνται εξειδικευμένα προϊόντα τα οποία δουλεύουν καθ’ όλη την διάρκεια της αναμονής μας μέχρι την επόμενη επίσκεψη .                               

 

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

Το αποτέλεσμα της μη ενέσιμης μεσοθεραπείας διαρκεί για πολλές εβδομάδες. Ωστόσο, προτείνουμε να πραγματοποιείται επανάληψη της θεραπείας σε τακτά χρονικά διαστήματα για να συντηρηθεί όσο γίνεται περισσότερο το αποτέλεσμα.

 

Επίσης, μπορεί να εφαρμοστεί είτε μόνη της είτε σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες, όπως πρεσσοθεραπεία, δερμοαπόξεση και καθαρισμός κ.λ.π.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ:

 • Πρόσωπο

 • Λαιμό

 • Ντεκολτέ

 • Στήθος

 • Μπράτσα

 • Κοιλιά

 • Γλουτούς

 • Μηρούς

  (Μπρος κι πίσω)

Lifting Eyes

Lifting Body

Σύσφιξη Cold Hammer Face

Βιοαναζωογόνηση προσώπου