Το Solarium Halandri & Beauty σας προσφέρει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ευεξίας και αναζωογόνησης μέσω του χαλαρωτικού μασάζ.  Μέσω των άρτια καταρτισμένων θεραπευτών μας, μπορείτε να βιώσετε μία ολιστική εμπειρία μασάζ με επαγγελματισμό και συνέπεια, κάνοντας το μασάζ προσιτή πολυτέλεια για τον εαυτό σας.

Το μασάζ είναι κάτι παραπάνω από χαλάρωση! Είναι η ανάγκη του σώματος, της ψυχής και της επιδερμίδας για αναζωογόνηση! Οι αισθήσεις χαλαρώνουν, το σώμα ξεκουράζεται και το πνεύμα ηρεμεί. Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας διαθέσιμες και τη χρήση εξειδικευμένων φυτικών προϊόντων, σου προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεστε: μια πραγματική απόδραση από την καθημερινότητα και ένα μοναδικό ταξίδι στην ευεξία και την απόλυτη χαλάρωση.

Το Κέντρο Μας

Αγίας Παρασκευής 6, Χαλάνδρι

Mail Us

info@solariumhalandri.gr

Call Us

210 6834442

Κάνε Κράτηση Τώρα

Massage

Η απάντηση σε μια καθημερινότητα γεμάτη άγχη βρίσκεται στο Solarium Halandri & Beauty. Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην καταπολέμηση του άγχους, βελτίωση της διάθεσης, ανακούφιση από τους πόνους, βαθιά αναζωογόνηση και αυξημένη αυτοπεποίθηση. Ήρθε η ώρα να κλείσεις το ραντεβού σου!

Θεραπευτικές Ιδιότητες

Ευεξία

Χαλάρωση

Ανακούφιση και Αποφόρτιση

Massage

Θεραπείες

Μυοχαλαρωτικό

18€

40 Λεπτά

Λεμφικό - Κυτταρίτιδα

18€

30 Λεπτά

Ρεφλεξολογία

36€

40 Λεπτά

Θεραπεία Σύσφιξης & Βεντούζες

45€

[nd_options_magic_popup nd_options_layout=”layout-2″ nd_options_type=”nd_options_mpopup_iframe” nd_options_image=”95″ nd_options_link=”url:https%3A%2F%2Fyoutu.be%2FkEgdJTZi41Q|title:Text|target:_blank” nd_options_image_width=”100px”]

Δημιουργήσαμε έναν πολυτελή φιλικό και φιλόξενο χώρο που εναρμονίζεται με την αισθητική για ευεξία, χαλάρωση και ηρεμία. Από την πρώτη κιόλας επίσκεψή σας σίγουρα θα μας αγαπήσετε…

Στόχος μας να σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες μασάζ και ευεξίας σε πολύ χαμηλές τιμές ανάλογες των δύσκολων ημερών που διανύουμε.

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από φυσικοθεραπευτές και αισθητικούς εξειδικευμένους στο μασάζ και στην ευεξία του σώματος. Σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες για μία σωστή και επαγγελματική θεραπεία μασάζ που στόχο έχει την αναζωογόνηση και την ευεξία του οργανισμού σας.

Το μασάζ ή αλλιώς η μάλαξη δεν είναι πολυτέλεια είναι ανάγκη τόσο του σώματος μας όσο και της ψυχής μας !!!

Tags :