Massage

Θεραπείες

Massage

Το Solarium Halandri & Beauty σας προσφέρει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ευεξίας και αναζωογόνησης μέσω του χαλαρωτικού μασάζ. Μέσω των άρτια καταρτισμένων θεραπευτών μας, μπορείτε να βιώσετε μία ολιστική εμπειρία μασάζ με επαγγελματισμό και συνέπεια, κάνοντας το μασάζ προσιτή πολυτέλεια για τον εαυτό σας.

Το μασάζ είναι κάτι παραπάνω από χαλάρωση! Είναι η ανάγκη του σώματος, της ψυχής και της επιδερμίδας για αναζωογόνηση! Οι αισθήσεις χαλαρώνουν, το σώμα ξεκουράζεται και το πνεύμα ηρεμεί. Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας διαθέσιμες και τη χρήση εξειδικευμένων φυτικών προϊόντων, σου προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεστε: μια πραγματική απόδραση από την καθημερινότητα και ένα μοναδικό ταξίδι στην ευεξία και την απόλυτη χαλάρωση.

Η απάντηση σε μια καθημερινότητα γεμάτη άγχη βρίσκεται στο Solarium Halandri & Beauty. Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην καταπολέμηση του άγχους, βελτίωση της διάθεσης, ανακούφιση από τους πόνους, βαθιά αναζωογόνηση και αυξημένη αυτοπεποίθηση. Ήρθε η ώρα να κλείσεις το ραντεβού σου!

  • Θεραπευτικές Ιδιότητες

  • Ευεξία

  • Χαλάρωση

  • Ανακούφιση και Αποφόρτιση

Δημιουργήσαμε έναν πολυτελή φιλικό και φιλόξενο χώρο που εναρμονίζεται με την αισθητική για ευεξία, χαλάρωση και ηρεμία. Από την πρώτη κιόλας επίσκεψή σας σίγουρα θα μας αγαπήσετε…

Στόχος μας να σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες μασάζ και ευεξίας σε πολύ χαμηλές τιμές ανάλογες των δύσκολων ημερών που διανύουμε.

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από φυσικοθεραπευτές και αισθητικούς εξειδικευμένους στο μασάζ και στην ευεξία του σώματος. Σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες για μία σωστή και επαγγελματική θεραπεία μασάζ που στόχο έχει την αναζωογόνηση και την ευεξία του οργανισμού σας.

Το μασάζ ή αλλιώς η μάλαξη δεν είναι πολυτέλεια είναι ανάγκη τόσο του σώματος μας όσο και της ψυχής μας!

Θεραπεία σύσφιξης & βεντούζες

Η θεραπεία αυτή απευθύνεται σε άτομα που παρουσιάζουν χαλάρωση της επιδερμίδας και εμφάνιση ραγάδων και κυτταρίτιδας. Σκοπός της θεραπείας είναι να προλάβουμε και να αντιμετωπίσουμε τις φθορές και βλάβες της επιδερμίδας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την θεραπεία σύσφιξης είναι ο καφές ,το κακάο, ginger, βούτυρο και άλλα λιποδιαλυτικά και συσφικτικά προϊόντα.

Στο πρωτόκολλο εφαρμογής σύσφιξη του σώματος με βεντούζες χρησιμοποιούμε προϊοντική περιποίηση καθώς και βεντούζες για ένα άρτιο αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα το πρώτο στάδιο που ακολουθούμε είναι η καλλυντική απολέπιση η οποία μας βοηθάει να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα ούτως ώστε να εισχωρήσουν τα προϊόντα που θα εφαρμόσουμε στη συνέχεια. Έπειτα εφαρμόζουμε στις περιοχές που θα δουλέψουμε ειδικό ρυθμιστικό όρο|serum και για μέγιστη απόδοση συνδυάζουμε την συσφικτική κρέμα μάλαξης με την οποία θα δουλέψουμε τις βεντούζες και τα χέρια. Πιο αναλυτικά, το συγκεκριμένο μασάζ ενδείκνυται για προβλήματα κυτταρίτιδας.
Το μασάζ κυτταρίτιδας με βεντούζες είναι ένα δυνατό μασάζ με γρήγορες κινήσεις προς τα πάνω στην περιοχή των ποδιών (τετρακέφαλοι, οπίσθιοι μηριαίοι, γλουτιαίοι). Σκοπός της μεθόδου αυτής είναι να σπάσουν τα λιποκύτταρα. Με τις γρήγορες κινήσεις και τις βεντούζες δημιουργείται υπεραιμία στην περιοχή για καλύτερη αποβολή της κυτταρίτιδας. Με τον τρόπο αυτό κινητοποιείται το αίμα και η λέμφος σε επίπεδο δέρματος και μυϊκού ιστού τόσο στην περιοχή εφαρμογής της βεντούζας όσο και στις γειτονικές περιοχές από όπου αναρροφώνται. Αποτέλεσμα αυτού είναι η σύσφιξη των μυών και μέσω των ανοδικών κινήσεων η βελτίωση της αιμάτωσης και της οξυγόνωσης των τοπικών ιστών. Τέλος για να ολοκληρωθεί η θεραπεία μας βάζουμε την μάσκα σώματος για να επιτρέψουμε στο δέρμα να ενισχύσει την υγρασία και την ελαστικότητα που χρειάζεται η θεραπεία αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης με λεία και απαλή υφή της επιδερμίδας καθώς δεν αφήνει ερεθισμό η σημάδια (π.χ. μελανιές).

Ρεφλεξολογια

Η Ρεφλεξολογία είναι η επιστήμη η οποία ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα και τις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος με εξειδικευμένες γνώσεις της ανατομίας και τις φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος.
Διεγείροντας αυτά τα σημεία με ειδικές πιέσεις και φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι αυτό θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος μας και έτσι επιτυγχάνουμε την ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού. Είναι κατά βάση ολιστική
μέθοδος και χρησιμοποιούμε τα χέρια ή εξειδικευμένα ξύλινα σκευάσματα με σκοπό να βρούμε και να ενεργοποιήσουμε σημεία που μπορούν να έχουν σχέση με χρόνιο ή κληρονομικό πρόβλημα και εν συνεχεία να ξεμπλοκάρουμε το λεμφικό και κατά συνέπεια
το ορμονικό, το ανοσοποιητικό, το κυκλοφορικό σύστημα καθώς και τα όργανα που συμμετέχουν στις εκκρίσεις του σώματος.