Το Solarium Halandri & Beauty είναι ένα κέντρο αισθητικής με πάνω απο 20 χρόνια εμπειρίας.

Με σεβασμό στον άνθρωπο δίνει εγγυημένα αποτελέσματα και στοχευμένη φροντίδα σε κάθε αισθητικό πρόβλημα. Το δέρμα δεν είναι ένας στατικός φραγμός που απλά περιβάλλει και προστατεύει το ανθρώπινο σώμα. Οι λειτουργίες του δέρματος επηρεάζονται και τροποποιούνται συνεχώς κατά τη διάρκεια της ζωής του ανθρώπου. Αυτό είναι πολύ βασικό γιατί με αυτό τον τρόπο το δέρμα μπορεί να προσαρμόζεται πιο εύκολα σε δεδομένες συνθήκες.

Μέσα από τις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις με μηχανήματα και τεχνικές τελευταίας τεχνολογίας. Εστιάζουμε στην άριστη ποιότητα παροχής υπηρεσιών με εξαιρετικά εξειδικευμένους στις εφαρμογές αισθητικούς. Στοχεύουμε στο αποτέλεσμα της θεραπείας σας και όχι απλά στο να παρέχουμε υπηρεσίες. Σας κατευθύνουμε σε κάθε σας βήμα με ενδιαφέρον και διάθεση, ώστε η εμπειρία σας να είναι μοναδική.

Το Προσωπικό μας

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σας περιμένει να απολαύσετε υπηρεσίες περιποίησης… Είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί για να σας παρέχει υπηρεσίες καλλωπισμού για μια ξεχωριστή εμπειρία ομορφιάς!

6

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ

>

7982

ΠΕΛΑΤΕΣ

34

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

17

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ