Κρέμα για το Solarium

Αποκτήστε όμορφο και φυσικό μαύρισμα στο σολάριουμ και περιορίστε τις αρνητικές επιπτώσεις στο δέρμα σας! Τα καλλυντικά για σολάριουμ είναι ειδικά σχεδιασμένα για μαύρισμα σε σολάριουμ και μόνο με τη χρήση τους θα επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι καλύτερες επιταχυντικές κρέμες μαυρίσματος για τεχνητό μαύρισμα και τον ήλιο είναι στο Solarium Halandri & Beauty. Βρείτε την κατάλληλη σύνθεση που σας ταιριάζει ώστε να απογειώσει το μαύρισμα σας στην επόμενη επίσκεψή σας στο σολάριουμ.

Χρησιμοποιώ κρέμα για το solarium για να έχω καλύτερα αποτελέσματα και έτσι το δέρμα μου δείχνει πιο λαμπερό και υγιές!!!

Επίσης :

  • Το υγρό δέρμα μαυρίζει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά, με αποτέλεσμα το καλύτερο μαύρισμα σε λιγότερες επισκέψεις.
  • Το ενυδατωμένο δέρμα απορροφά εύκολα το υπεριώδες φως, ενώ το ξηρό δέρμα αντανακλά.
  • Ενεργά συστατικά συμπληρώνουν τα κύτταρα του δέρματος σας με τις ίδιες πρωτεΐνες που ενισχύουν φυσικά τη διαδικασία μαυρίσματος.
  • Η ειδική κρέμα μαυρίσματος τροφοδοτεί το δέρμα με θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για ένα μαύρισμα, διατηρώντας παράλληλα το δέρμα σας ενυδατωμένο και υγιές.
  • Η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία μπορεί να αφυδατώσει το δέρμα σας και η ειδική κρέμα μαυρίσματος βοηθά στο να αναπληρώσει την υγρασία που χάνεται κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μαυρίσματος σας.
Tags :