• IPL HAIR REMOVAL & BEAUTY TREATMENT

  Posted on Φεβρουάριος 1, 2014 by in Νέα

   

  IPL nano

  Τι είναι η αποτρίχωση με IPL;

  Είναι μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης, όπου έχουμε πλήρη καταστροφή της τρίχας στο πρόσωπο και στο σώμα. Το IPL – NannoLight Pro παράγει φως το οποίο απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας, με αποτέλεσμα την επιλεκτική εστίαση ενέργειας στο θύλακα της τρίχας και την καταστροφή αυτής, χωρίς να επηρεάζεται η επιδερμίδα.

  Ποια διαφορά υπάρχει μεταξύ των συσκευών laser και ipl;

  To ipl (Intense Pulsed Light) δουλεύει σε ένα ευρύ φάσμα φωτός σε μήκος κύματος 550-1200 nm, είναι πολυχρωμικό και βρίσκεται στο ορατό φάσμα φωτός. Το laser βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος και η ακτινοβολία που εκπέμπει είναι μονοχρωμική. Στο IPL – NannoLight  Pro το φως είναι διάχυτο κι έντονο ενώ στο laser είναι εστιασμένο κι επεμβατικό.  Γι’ αυτό και η φωτοθερμόλυση με IPL είναι πλέον από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους αποτρίχωσης δεδομένου ότι είναι  ανώδυνη κι αποτελεσματική.

  Αξίζει το κόπο;

  Αξίζει τον κόπο και δεν συγκρίνεται με καμία άλλη μέθοδο αποτρίχωσης κυρίως εξαιτίας των μόνιμων αποτελεσμάτων της και όχι μόνο. Είναι η μοναδική μέθοδος που αφήνει την επιδερμίδα καθαρή, λεία και βελούδινη απαλλαγμένη από ερεθισμούς και ανεπιθύμητα σπυράκια. Και παρόλο που συνήθως γίνεται για αισθητικούς λόγους, είναι η μόνη ιατρικά αποδεδειγμένη λύση για άτομα που υποφέρουν από θυλακίτιδες.

  Ενδείκνυται για κάθε τύπο τρίχας;

  Tο σύστημα  IPL- NannoLight Pro αντιμετωπίζει αποτελεσματικά όλους τους τύπους τρίχας εκτός τις ξανθές και λευκές επειδή αυτές στερούνται μελανίνης. Το μηχανήματα φωτός NannoLight Pro λειτουργεί με την αποστολή ενέργειας στο θύλακα της τρίχας μέσω της χρωστικής της (μελανίνης).

  Σε ποια σημεία εφαρμόζεται ;

  To IPL- NannoLight Pro ενδείκνυνται για όλες τις περιοχές στο πρόσωπο και στο σώμα, σε άνδρες και γυναίκες, με εξαίρεση την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

  Πονάει;

  Το μηχάνημα IPL- NannoLight Pro νέας γενιάς με τους σύγχρονους  μηχανισμούς ψύξης της επιδερμίδας  που διαθέτει, μειώνει σημαντικά το αίσθημα του πόνου.

  Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

  Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες με σημαντικότερους: την περιοχή, το φύλο και την ορμονική κατάσταση του ατόμου που κάνει τη θεραπεία. Παρόλα αυτά, στατιστικά έχει αποδειχτεί ότι  απαιτούνται περίπου  έξι (το συνηθέστερο) ως δέκα συνεδρίες για όλες τις περιοχές στο σώμα και δέκα για το πρόσωπο.

   IPL 44 DD

  Προετοιμασία για οριστική αποτρίχωση  με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή
  Καταχωρούμε όλα τα προσωπικά στοιχεία που χρειάζονται για την εφαρμογή του μηχανήματος (φωτότυπο δέρματος, ένταση παλμού, διάρκεια παλμού, μήκος κύματος)
  Δέσμη φωτός–>2η στιβάδα (θύλακας τρίχας)–>Μετατροπή της ενέργειας σε θερμότητα–>Καταστροφή θύλακα

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
  Οι τρίχες μεγαλώνοντας πέφτουν σε 1 έως 2 εβδομάδες. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι οι τρίχες που καταστρέφονται βρίσκονται στην αναγεννή φάση (άμεση επαφή με το θύλακα).

  Οι τρίχες καταστρέφονται και δεν ξαναβγαίνουν.

  IPL 44 D

  Προετοιμασία για καλλυντική δράση Φωτοανάπλαση προσώπου (ρυτίδες-κηλίδες-περίγραμμα προσώπου-λάμψη) με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή

  Καταχωρούμε όλα τα προσωπικά στοιχεία που χρειάζονται για την εφαρμογή του μηχανήματος (δερματότυπο, ένταση παλμού, διάρκεια παλμού, μήκος κύματος)

  Δράση

  Συνδέουμε με μια κεφαλή η οποία εκπέμπει δέσμη φωτός σε μορφή εντόνου παλμικού φωτός ( IPL – NannoLight Pro) που διεισδύει στην δεύτερη στοιβάδα του δέρματος που βρίσκονται οι ινοβλάστες, τους οποίους διεγείρει με αποτέλεσμα να αυξηθεί η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

  Για την θεραπεία κηλίδων και δυσχρωμιών μπλοκάρονται τα κύτταρα που παράγουν μελανίνη. Έτσι ‘’εξαφανίζονται’’ οι επιφανειακές κηλίδες που έχουν δημιουργηθεί από την διαταραχή του μεταβολισμού της μελανίνης .
  Δέσμη φωτός (IPL-NannoLight Pro) –> 2η στοιβάδα (ινοβλάστες)–>Διέγερση κολλαγόνου και ελαστίνης.

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
  Επιτυγχάνεται
  -καλύτερη ελαστικότητα δέρματος
  -εξαφάνιση μικρών ρυτίδων
  -λείανση μεγάλων ρυτίδων
  -περισσότερη λάμψη στο πρόσωπο
  -θεραπεία κηλίδων και δυσχρωμιών

  ΕΝΤΕΛΩΣ ακίνδυνο για τον οργανισμό

Comments are closed.